Het spijt ons dat kijkers af en toe problemen hebben ondervonden bij het verkrijgen van toegang tot onze services. De uitbraak van Coronavirus heeft geresulteerd in een ongekende vraag naar streamingdiensten over de hele wereld. De vraag is met maar liefst 10 keer de normale volumes gestegen, en als gevolg daarvan worstelen aanbieders van kerninternetinfrastructuur, zoals Amazon Web Services, met het opschalen van hun diensten om hun klanten te ondersteunen. AWS-klanten zijn onder meer Netflix en het platform dat de kanalen van H&C aanstuurt.

Helaas is dit een probleem dat buiten de directe controle van H&C valt, maar we werken samen met onze serviceprovider om deze intermitterende problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Als je in de tussentijd geen toegang hebt tot een programma of kanaal, kom dan even later terug en probeer het opnieuw. We hopen deze problemen binnen een of twee dagen onder controle te hebben.

Bedankt voor je geduld.